Dr. Inge Boere

Dierenarts Inge

Als de “senior” van ons team begon ik in 1992 met de praktijk. Ook ik liep als kind al mee met alle collega’s in de buurt: Jos, Fons en Ferdy, tijdens de vakanties was ik bij hen of op de boerderij te vinden om te kijken en te helpen. Dierenarts dat wilde ik worden zolang ik me kan herinneren.
Het pand bij mijn grootouders in Meershoven blijkt al snel te klein en in 2001 verhuisden we naar het huidige adres. Na de nodige verbouwingen in 2010 ben ik vandaag heel trots op ons team en hoe de praktijk is geëvolueerd in al die jaren.
Nog steeds spendeer ik het grootste deel van mijn tijd met evenveel passie en liefde aan de dieren. Zelfs mijn hobby, pottenbakken, heeft zich intussen toegespitst op het maken van pootafdrukjes en urnen voor de dieren.
Zelf woon ik naast de praktijk met mijn 2 zonen Sebastian en Quinten, mijn 2 plusdochters Bo en Jill en mijn partner Kristof. Onze Ramon, de praktijkkat, kennen jullie waarschijnlijk al. Overdag is hij vaak in de praktijk te vinden, maar ’s avonds ligt hij lekker bij ons in de zetel.
Mijn grootste interesse gaat naast de dagelijkse eerste lijns hulp uit naar chirurgie, knaagdieren en het managen van onze praktijk. Natuurlijk ben je nooit te oud om bij te leren en sinds dit jaar school ik me dan ook maandelijks 2 dagen bij in de echografie.